Winkel

Aanbod

STAIRS

STAIRS is een training voor mensen die recentelijk hersteld zijn van een depressie. Het doel is om duurzame gewoontes te ontwikkelen die je helpen goed voor jezelf te zorgen en terugval te voorkomen. ​
Meer weten?

Lezingen / Gastcolleges

Tijdens de lezingen worden er gesprekken getoond van twee dierbaren die praten over depressie. Aan de hand van deze fragmenten ontstaat er een gesprek met de zaal over onderwerpen zoals schuldgevoel, medicatie en communicatie.
Stuur ons een mailtje!

Workshops

De workshops zijn persoonlijk en openhartig. Er worden nieuwe ideeën besproken en door middel van het Alles Goed spel, wordt er spelenderwijs geleerd om te luisteren en te delen. Velen geven achteraf aan dat ze graag langer hadden willen doorpraten.
Stuur ons een mailtje!

Exposities

De expositie bestaat uit 15 portretten met quotes. Daarnaast zijn er 3 informatie panelen die antwoord gaven op de vragen: ‘Wat is een depressie’, ‘Wat helpt’ en ‘Waar kan je terecht’. Op deze manier willen we mensen ondersteunen bij de stappen die ze kunnen maken.
Contact opnemen

Het Alles Goed Kaartspel

Een tool om psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken op een laagdrempelige, open en speelse manier. Met scherpe vragen die inspirerend en spannend zijn, begin je met de ontwikkeling van een vangnet in je eigen omgeving.
Wil je spelen?

T-shirts & Truien

Alles Goed helpt je het gesprek op gang te brengen over hoe het écht met iemand gaat. Steun het project en help ons het taboe op depressie te bestrijden!
Neem een kijkje in de shop

Dichtbundel

Super spontaan en totaal niet Ongemakkelijk. Frederike Kossmann schrijft over wat er in haar hoofd gebeurt. Deze jonge dichteres beschrijft in detail haar gedachtes over uiteenlopende onderwerpen, van ingegroeide haren tot begraafplaatsen, gedachten met pootjes tot de wens een zeeleeuw te zijn.
Klik Hier